Algemeen
Exterieur foto's
Interieur foto's
Pdf

BEGE TIGO 1050

De Tigo 10.50 maakt deel uit van de nieuwe lijn schepen. Belangrijkste kenmerken van deze nieuwe lijn zijn de rondere vormen, het doorlopende dak en de grote rompramen. De serie bestaat vooralsnog uit de 1300, 1200 en 1050.

Deze ronde vormen vinden we vooral terug in de teruglopende (gewalste) wangen ter hoogte van de kuip en de ronde trappen aan weerszijden van het zwemplatform. Maar ook in de volle ronde kop. De traditionele buis rondom heeft plaats gemaakt voor een verzetting waardoor het dak een speelser karakter heeft.

Nieuw is ook dat het dak doorloopt tot over de kuip. Gebleven is de pet voorop. Anders dan bij voorgaande modellen is ook de raampartij aan beide zijden van de opbouw. Deze bestaat nu uit één stuk. Verder heeft het motorjacht twee rompramen aan elke zijde en in totaal zes patrijspoorten in de opbouw. Bijzonder is verder dat het anker niet tegen de romp aan maar over de boeg zit gemonteerd.

De nieuwe Tigo-lijn van Bege heeft een dubbele verschansing en een roestvast stalen stootrand en een dito rand rond het grote zwemplateau die doorloopt tot en met de kuip. Vanaf het zwemplatform kom je via een centrale toegangsdeur in de kuip. Hier aan weerskanten twee L-banken en aan beide zijden een toegang tot de gangboorden. Kuip en stuursalon worden door houten volledig openslaande deuren van elkaar gescheiden.

Technische gegevens

Lengte: 10.50
Breedte: 3.75
Diepgang: 0.99
Stahoogte salon: 2.00
Doorvaarhoogte: 2.45

erg ruimschip, met erg veel indeling mogelijkheden.
brede gangboorden, deur in spiegel en een doorgetrokken dak over de kuip.
Gemakkelijk te varen.

Motorinstallatie

Yanmar 54 PK scheepsdiesel common rail.
Boegschroef

Constructie

stalen knikspant

Elektrische installatie

12 volt
3 accugroepen 100AH, 100AH, 440AH

Gas- en waterinstallatie

3 pits kookplaat, optioneel met inductie kookplaat.
450 liter water met boiler

Diversen

zeer compleet schip van alle gemakken voorzien.
vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs op de werf in Grou.

Prijs (incl. BTW): € 0,00

BEGE TIGO 1050

BEGE TIGO 1050